Hvilke problemer løste voksenbleier for inkontinente mennesker?

I følge data fra 2022 er det mer enn 200 millioner eldre som er over 65 år i Kina, hvorav 45 millioner er funksjonshemmede eller halvt funksjonshemmede. Man ser at én av fem eldre lider av inkontinens. Overfor dette problemet skjuler mange eldre det ofte og forteller noen hvite løgner for å trøste oss. Det vi trenger å gjøre nå er ikke å avsløre sannheten, men å velge en passende voksenbleie for å betale tilbake oppveksten.

Hvilke problemer gir inkontinens?

Hva skal vi gjøre?

Inkontinens gir stor smerte og ulempe, påvirker alvorlig livskvaliteten. Spesielt eldre er trege til å bevege seg, svakere bevegelsesevne, selvfølelsen er sårbar for skader etter sykdom, og de er utsatt for mistillit og sta mot andre.

Vi bør være mer tålmodige, bruke milde ord og atferd for å vekke pasientenes tillit til å bli frisk, og velge en voksen bleie av høy kvalitet, som bedre kan løse problemene eldre møter.

Hva er konsekvensene av å velge en upassende voksenbleie?

Familiene deres har ført til mye ulempe i livet deres på grunn av de upassende produktene. Følgende er de ulike problemene som inkontinente eldre mennesker står overfor, samlet inn gjennom undersøkelse:

1. Ubevisst snu seg når du sovner, forårsaker sidelekkasje, tilsmussing av klær og laken.

2. Å skifte bleie ofte om natten påvirker søvntiden.

3. Bleien er for tykk og materialet er ubehagelig, noe som gjør pasienten redd for å gå inn på offentlige steder og bringer forlegenhet.

4. Bleiene har dårlige luktfjernende egenskaper og gir lukt etter inkontinens.

Hvordan velge riktig voksenbleie?

1. Myk bomull og hudvennlig: Fordi bleier bæres tett inntil kroppen, bør det velges høy kvalitet og gode materialer slik at eldre kan ha dem komfortabelt.

2. Tørr overflate: velg voksenbleier med rask vannabsorpsjon og lengre fløyte, for å redusere re-osmose og gjøre huden tørrere.

3. Lettere og pustende: Valget av voksenbleier må være lett og pustende for å hindre at huden blir for tett og skader huden, og den er mer behagelig å ha på slik at inkontinente eldre kan gå ut.

4. Deodorisering og friskhet: sterk deodorisering, holder friskhet og får inkontinente eldre til å føle seg mer komfortable.

For tiden er produktene på markedet ujevne, vi må være mer oppmerksomme på det. Vi som 25 år gammel produksjon vil alltid være der for deg og din familie.

Tianjin Jieya Women's Hygiene Products Co.,Ltd.

2022.09.27


Innleggstid: 27. september 2022